Festival de l'Economia Social i Solidària Rural

Corçà acollirà el proper 18 de juny el “Festival de l’economia social i solidària rural”. Es tracta d’un punt de trobada per reivindicar la nova forma de produir, distribuir i consumir des de les ruralitats, satisfent les necessitats individuals i globals a través de l’horitzontalitat, la transparència i l’equitat. Organitzat per la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya pretén visibilitzar les iniciatives d’economia transformadora dels territoris rurals i crear un punt de trobada i intercooperació entre tots els projectes participants.

La programació inclou un mercat ecosocial amb la participació de productors, artesans, cooperatives… pels carrers del municipi.

Podeu consultar la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*