Fira Manga i Còmic Calonge

El castell de Calonge serà l’escenari de la primera edició de la Fira Manga & Còmic de Calonge i Sant Antoni. Del 24 al 26 de juny aquest espai i el seu entorn es convertirà en el centre d’una àmplia oferta d’oci relacionada amb l’anime, el manga, la cultura japonesa i el còmic. Aquest esdeveniement vol ser un campament on la fantasia i la ciència ficció s’uneixin per transportar-nos a un món màgic i friki. Durant els tres dies de la fira els visitants podran trobar actuacions musicals, danses anime i projeccions, entre d’altres. La fira es complementarà amb foodtrucks i un market. Aquest esdeveniment es podrà visitar el divendres 24 i dissabte, 25 de juny de 17 h a 1 h i el diumenge 26 de juny de 11 h a 21 h. L’accés al recinte serà gratuït.

Les activitats es complementaran amb una amplia oferta gastronòmica i de market de la mà de Nomad Festival.

Consulta la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*