Aquesta setmana finalment ha representant la consolidació de la primavera, deixant una mica enrere les calorades de fa pocs dies, amb el mes de maig més càlid des que es tenen dades i francament les plantes, conreus i boscos ho han agraït molt.

Així, han estat unes jornades agradables, amb màximes que han baixat des dels 29 fins als 25 graus, i mínimes que han baixat dels 15 fins als 12. Hem tingut domini del Sol, amb alguns intervals de núvols i sense precipitacions.

I aquest cap de setmana continuarem com aquests darrers dies, amb cels clars el divendres i el dissabte, tot i que encara poden quedar restes de la pols africana en suspensió que ens ha visitat aquets darrers dies.

I novament, sense núvols importants, no tindrem pluja aquest cap de setmana, serà un bon primer cap de setmana del mes de juny per gaudir de la platja.

Dissabte serà un dia diàfan. Les temperatures baixaran una mica des de divendres, fins als 28 de màxima i 14 de mínima, un rang molt agradable i molt tranquil de finals de primavera.

Diumenge creixeran alguns núvols més, i les temperatures màximes es quedaran aproximadament igual, entre 26-29 graus, i les mínimes baixaran fins als 14.

La mar estarà en calma, amb onades baixes, d’entre 50  i 125 cm a la costa i la temperatura de l’aigua serà d’uns 20 graus, comença a notar-se la pujada de temperatures.

El vent tindrà component sud-oest a la costa i de nord-est a l’interior. Els cops de vent seran de fins a 15 km/h.

I la setmana vinent continuarem amb aquesta tendència primaveral però ja començarem a tenir més estones de Sol, tot i que les temperatures no acabaran de pujar massa. Tindrem domini del Sol i 28 graus de màxima i 14 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*