L'Incavi i la Fundació ICSuro s'alien per promoure l'ús del tap de suro català

L’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i la Fundació Institut Català del Suro (ICSuro), han signat un conveni de col·laboració que referma el compromís d’ambues entitats amb el sector surer català a través de la promoció de l’ús del tap de suro com a element d’assegurament de la qualitat del vi i pel seu impacte positiu per a la sostenibilitat, l’economia circular i la fixació d’ocupació en l’entorn rural.

La signatura ha tingut lloc a la seu de l’Institut Català del Suro, a Palafrugell. Durant la jornada s’ha pogut presenciar la pela del suro a la finca Can Villalonga de Cassà de la Selva i s’ha visitat l’empresa elaboradora de taps per vi escumós Francisco Oller.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*