autocaravanes de la Bisbal d’Empordà

La Bisbal disposa a partir d’ara d’una zona d’acollida d’autocaravanes ubicada a l’aparcament del Passeig Marimon Asprer. L’emplaçament s’ha establert en base a l’ús ja habitual d’autocaravanistes d’estacionar en aquest aparcament, així com també per la facilitat d’estacionament, els lavabos existents, la il·luminació nocturna que genera sensació de seguretat, la disposició d’arbrat i un entorn prou agradable. L’actuació té una importància des d’una vessant turística ja que té molta proximitat a les zones comercials i turístiques, així com l’objectiu de recepció d’autocaravanistes és que puguin fer despesa econòmica a la població.

Les persones usuàries disposaran d’un espai per a l’evacuació d’aigües grises i aigües negres i dos punts d’aigua, un per a la neteja del tanc del lavabo i un per l’omplerta del tanc d’aigua potable del vehicle. El sistema inicialment previst és que sigui un servei gratuït. No obstant, caldrà anar a buscar la fitxa a l’Oficina de Turisme (carrer de l’Aigüeta, 17) per poder fer-ne ús. Properament, en col·laboració amb la Federació del Comerç de la Bisbal d’Empordà, es treballarà per tal determinats comerços puguin disposar també de fitxes i així poder ampliar les possibilitats i horaris dels visitants alhora d’obtenir-ne.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*