Fira de Circ al Carrer de la Bisbal

Un total de 27 companyies amb 36 espectacles actuaran a la 27a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal que tindrà lloc del 15 al 17 de juliol. La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà torna a recuperar places i carrers en la seva plenitud, després de dues edicions excepcionals marcades per la COVID-19. Espais emblemàtics del festival com la plaça Major, el passeig Marimon Asprer o la plaça Jacint Verdaguer tornaran a omplir-se sense aforament limitat. No obstant això, l’adaptació del format a la situació sanitària d’aquests darrers anys ha servit per tal que la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d’Empordà faci un replantejament i s’adeqüi als seus recursos humans i materials per tal d’esdevenir sostenible d’acord a la seva realitat.

Clown, acrobàcies, malabars, trapezi, aeri, equilibrisme, diàbolo, malabars, màstil, perxa xinesa gestual, bàscula o fins i tot baldufes són algunes de les disciplines artístiques que conformen la programació d’enguany.

Podeu consultar la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*