la Fira del Tap i el Suro consolida Cassà com a capital del suro

Prop de 6000 persones han passejat aquest cap de setmana pels diversos espais de la Fira del Tap i el Suro de Cassà de la Selva, un 20% més de públic que en la darrera edició, segons fonts de l’Ajuntament.

Les visites a les fàbriques suro taperes que han comptat amb la complicitat dels empresaris del sector han sigut unes de les activitats més ben valorades pels assistents, que han pogut conèixer com es treballa el suro avui en dia. A la fira també es podia veure l’antic ofici de taper amb una demostració, on els vells tapers i les dones taperes treballaven el suro amb les màquines tradicionals i feien la tria dels taps davant dels menuts i grans encuriosits per aquest antic ofici.

Un any més la demostració de la pela del suro amb l’esmorzar de peladors, ha estat una de les activitats més esperades.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*