fira del tap i el suro cassà de la selva

Amb la pela del suro a Can Vilallonga i el tradicional esmorzar dels peladors Cassà de la Selva ha donat el tret de sortida a la cinquena edició de la Fira del Tap i el Suro.

En la inauguració hi ha participat el president de la DO Empordà, Xavier Albertí, el director dels Serveis Territorials de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori a Girona, Pere Saló, el vicepresident primer de la Diputació de Girona i president del Consorci de les Gavarres, Pau Presas,  el regidor de Promoció Econòmica i Cultura, Joan Casabó i l’alcalde de Cassà de la Selva Robert Mundet.

Tots ells han reivindicat el patrimoni surer en els seus parlaments així com la importància del sector al municipi i el seu pes específic a Catalunya i com la Fira del Tap i el Suro situa a Cassà de la Selva com a la capital surera del nostre territori.

Durant tot el cap de setmana s’han dut a terme més de cinquanta activitats relacionades amb el món del suro, la majoria d’elles al passeig Vilaret amb tastos de vins i caves, concerts, xerrades, demostracions de l’ofici dels antics tapers, tallers infantils i visites teatralitzades, entre d’altres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*