Doncs aquesta setmana passada no hem tingut el temps paradigmàtic de primavera i ha estat certament una setmana molt estable i temperatures altes per estar al mes de maig.

Malgrat els núvols prims i la presència de pols sahariana en suspensió, ha fet prou Sol i les temperatures han estat molt càlides, entre els 24 i els 31 graus. Les mínimes s’han mantingut oscil·lant entre els 6 i els 12 graus i no hem tingut pluges, l’ambient està molt sec realment.

I aquest cap de setmana tornarà a ser bastant estable, però tindrem sempre núvols prims que s’aniran fent més densos ja des de divendres a primera hora del matí i que ens acompanyaran tot el cap de setmana.

Els núvols però no vindran acompanyats de pluja, que en principi es quedaria més atrapada al Pirineu més occidental i no acabaria d’arribar a casa nostra.

Dissabte tindrem doncs un dia variable, amb estones de Sol, però que quedarà una mica deslluït pels intervals de núvols. Farà encara més calor que dies enrere, tindrem 30 graus de màxima i 14 de mínima.

Diumenge en canvi tindrem menys estones de Sol, i les temperatures màximes pujaran una mica més, fins als 33 graus. Les mínimes pujaran fins als 15 graus.

La mar estarà en calma, les onades no superarien els 50 cm a la costa i la temperatura de l’aigua estarà entre els 16 i els 17 graus.

El vent tindrà component nord-est a la costa i de llevant, sud-est a l’interior i arribarà a una velocitat de 16-20 km/h, serà una brisa suau.

I la setmana vinent tindrem un canvi de temps important, amb tempestes que poden ser intenses el dimarts i el dimecres, dijous ja farà més Sol. Les temperatures es normalitzaran i ja no farà tanta calor, seran una mica més baixes que dies enrere, amb màximes entre els 22 i els 28 graus, i mínimes al voltant dels 10-12 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*