Aquests dies hem estat sotmesos a una autèntica muntanya russa tèrmica i també de meteorologia molt canviant , amb un ambient que ha passat de ser de ple estiu a tornar a la primavera!

I és que hem tingut uns dies amb calor de ple estiu, amb màximes que han arribat fins als 34 graus de mitjana i mínimes que han pujat fins als 14. Però el dimarts va entrar un important canvi de temps, amb pluja i tramuntana que ha refrescat l’ambient retornant-nos les sensacions primaverals, amb temperatures que s’han normalitzat fins als 21 de màxima i 8 de mínima, amb uns 15 l/m2 de precipitació.

I aquest cap de setmana tornarà a ser molt tranquil, amb alguns núvols prims el divendres i el diumenge, el dissabte farà un dia molt més clar, amb el Sol ben viu. Com que no tindrem núvols, tampoc no tindrem pluja, només poden caure alguns ruixats molt irregulars sobre el mar, lluny de casa nostra.

Dissabte tindrem doncs un dia assolellat, perfecte per gaudir a l’aire lliure. Les temperatures pujaran una mica, però sense arribar als rècords marcats la setmana passada a tot Catalunya al mes de maig. No, dissabte tindrem màximes de 28 i mínimes de 15 graus.

Diumenge en canvi tindrem més estones de núvols, i les temperatures màximes baixaran i estaran al voltant dels 25 graus, les mínimes es quedaran al voltant dels 13 graus.

La mar estarà força calmada, amb alçades de les onades que estaran entre els 50  i els 125 cm a la costa i la temperatura de l’aigua estarà serà d’uns 19 graus.

El vent tindrà component sud-oest a la costa i de nord-est a l’interior. Els cops de vent seran de fins a 20 km/h.

Durant la setmana vinent es consolidarà aquest temps típic de primavera, amb calor, però sense arribar als valors estivals que vam tenir fa uns dies. Tindrem màximes de 26 graus i mínimes de 14, amb cels una mica enteranyinats però sense pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*