Bust de la Mercè Rodoreda emplaçat a Romanyà de la Selva

 

Santa Cristina d’Aro ha preparat un itinerari de rutes guiades centrades en l’emblemàtica figura de Mercè Rodoreda. A Romanyà, Rodoreda hi va escriure algunes de les pàgines més belles i més punyents de la literatura catalana del segle XX.

La primera de les rutes prevista per aquest diumenge, 10 d’abril, és “Un xerès amb Mercè Rodoreda”, una activitat que es durà a terme al jardí que envolta el Senyal Vell, un lloc d’inspiració per a Mercè Rodoreda, a les dotze del migdia. S’ha programat diverses activitats que culminaran a l’octubre amb “Un estiu. Quan Mercè Rodoreda va arribar a Romanyà de la Selva”. Una activitat innovadora que es durà a terme el dia 9 d’octubre a les dotze del migdia a l’hostal Les Gavarres.

Amb l’execució d’aquestes activitats, Santa Cristina d’Aro vol fer arribar la vida i obra de l’emblemàtica escriptora a tots el públics. Una aventura lúdica i inspiradora que no deixarà indiferent a ningú.

Podeu consultar la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*