Redescobreix el Gironès

 

Aquest mes d’abril ha començat una nova edició del cicle “Redescobreix el Gironès” de visites guiades culturals i gratuïtes per promoure la descoberta del patrimoni cultural de la comarca.

Es tracta del segon any consecutiu que des de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal del Gironès s’organitza aquest cicle de visites gratuïtes, que va començar amb només quatre municipis – Llagostera, Madremanya, Cervià de Ter i Sant Julià de Ramis – i que enguany incorpora cinc municipis més: Bordils, Flaçà, Llambilles, Sarrià de Ter i Sant Martí Vell.

En total, el cicle està format per 9 visites guiades, una per cada municipi, que tindran lloc fins l’11 de juny. La primera de les sortides va tenir lloc el passat 2 d’abril a Llagostera.

El guiatge de les visites va a càrrec de guies oficials de l’Associació de Guies de Girona, excepte la visita al Jaciment Arqueològic del Pla de l’Horta a Sarrià de Ter que anirà a càrrec de la directora de l’excavació.

Les visites seran els dissabtes a les 11:00h i la durada és d’1 hora i 30 minuts, aproximadament. L’aforament és limitat i cal fer reserva prèvia al 972 011 669 o bé a turisme@girones.cat.

Consulteu la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*