Festival Flors i Violes

Palafrugell esclatarà de colors, música i gastronomia amb la celebració de la 13a edició del Festival Flors i Violes. Serà del 29 d’abril a l’1 de maig amb una programació que recupera l’antiga normalitat amb activitats presencials repartides per tot el municipi.

El Festival començarà amb un espectacle inaugural el divendres 29 d’abril del vespre. Es tracta d’un mapping que es projectarà a la façana de l’Ajuntament i que porta per nom “Chronos o la joie de vivre”. Per tal que tothom tingui ocasió de gaudir d’aquest esdeveniment de color, música i art s’oferiran tres sessions, la primera a 2/4 de 10 de la nit, la segona a 1/4 d’11 i la última a les 11 de la nit, tant divendres com dissabte.

Com a novetat es descobriran espais inèdits com ara: la glorieta del pati de l’Ajuntament, l’antiga quadra de l’Hostal l’Estrella o l’antic magatzem Pruneda Carbó.

La majora de concerts i espectacles, més d’un centenar, són gratuïts, excepte els “Tastets indians”, activitat inclosa dins del Pla d’accions 2022 de la Xarxa de municipis indians, i que tindrà un cost de 5€ per persona; o el circ situat a La Bòbila “Sin Remite” que tindrà un cost de 4€, l’entrada del qual es podrà adquirir a la mateixa taquilla una hora abans de cada espectacle.

Consulteu la programació aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*