La Llera del Ter

La revista La Llera del Ter ha afegit els pobles de Cervià de Ter, Madremanya, Sant Martí Vell i Juià als quatre que ja hi participaven fins ara: Celrà, Bordils, Flaçà i Sant Joan de Mollet. Ho fa amb un nou disseny gràfic, coincidint amb el seu 25è aniversari.

La revista és una radiografia del paisatge, el patrimoni, la història i la gent que viu entre el Ter i les Gavarres, la ciutat de Girona i les comarques de l’Empordà. S’hi parla dels nostres pobles, a partir de les aportacions de més de 30 col·laboradors. El sentit de la revista és donar valor al patrimoni i deixar constància de les històries que ens expliquen d’on venim i també qui som en aquest territori.

Podeu seguir la revista a les xarxes socials:

Podeu consultar i descarregar els exemplars de La Llera del Ter que s’han publicat des de 2006, en format PDF, a l’enllaç:

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*