Aquesta ha estat una setmana ja sí completament típica de primavera, amb estones de Sol i també alguns episodis de precipitacions, amb temperatures molt oscil·lants.

Sí, les temperatures màximes han variat força, i han anat a la baixa, passant dels 25 graus fins als 13, com a vall de les màximes, que s’han desplomat. Les mínimes en canvi han anat pujant, dels 3 als 11 graus. També hem tingut tres episodis de pluges, amb pols africana, que ens han deixat uns 6 litres per metre quadrat.

I per el cap de setmana tindrem una meteorologia més estable que dies enrere i totalment primaveral, però amb diversos fronts de núvols prims que aniran arribant des del centre de la península ibèrica, només per decorar el cel, doncs aquests núvols no tindran massa potència i no ens deixaran pluges. Les precipitacions es quedaran al nord d’Àfrica i sobre les Illes Britàniques, aquí tindrem bonança, solet i temperatures molt suaus.

Així que el dissabte tindrem un dia força assolellat, amb domini del Sol i només alguns núvols prims testimonials. Les temperatures màximes pujaran dos graus des de divendres, i passaran dels 24 de màxima als 26! Les mínimes seran fredes i estaran al voltant dels 10 graus.

I el diumenge tindrem un temps molt similar, amb temperatures màximes notablement més baixes, al voltant dels 21 graus, i mínimes que es mantindran igual.

La mar s’anirà calmant de mica en mica, doncs amb les pluges de fa uns dies vam tenir cert temporal de mar, però ara les onades de fins a 2 metres aniran disminuint fins als 50 cm. La temperatura de l’aigua aquests dies estarà al voltant dels 14 graus.

El vent serà de migjorn i serà suau, tindrà cops màxims d’entre 5 i 10 km/h.

I per a la setmana vinent la meteo canviarà de nou i les temperatures dilluns encara seran suaus, al voltant dels 20 graus de màxima, però la resta de setmana ja baixaran fins als 15. Podem tenir algunes pluges el dimarts, i les mínimes estaran entre els 6 i els 8 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*