Aquesta setmana la primavera ens ha donat una petita treva i hem tingut algunes jornades que han volgut recordar-nos a l’hivern, amb temperatures baixes, però sense precipitacions importants.

Pluges que han estat irregulars i que només ens han deixat uns 8 l/m2, que van ser en forma de neu a les cotes més altes de les Gavarres i l’Ardenya, neu que no va agafar. Les temperatures van baixar força, però en passar els dies s’han anat recuperant, pujant dels 10 als 23 graus les màximes, i dels -4 als 3 positius les mínimes.

I aquest cap de setmana tindrem el cel bastant enteranyinat, però amb moltes clarianes també, sobre tot el diumenge, però el divendres i el dissabte tindrem núvols que seran una mica més densos.

Encara que tindrem núvols, no seran prou importants com per deixar-nos pluges significatives i les precipitacions es quedaran una mica més cap a l’interior, a l’oest.

Dissabte doncs tindrem un dia que començarà amb Sol, però que de mica en mica s’anirà enterbolint i anirà deixant-nos el cel més tapat cap al vespre. Les màximes seran molt més baixes que dies enrere i es quedaran al voltant dels 15 graus, les mínimes pujaran també clarament, fins al 8 graus. Dissabte farà fresca comparat amb el divendres, quan vam tenir màximes de 23 graus.

I el diumenge ja tindrem força més núvols a estones, però també clarianes, serà un dia variable, i les màximes pujaran un grau més, fins als 15, les mínimes es quedarien igual. Tot i tenir núvols, no acabarà de ploure.

La mar la tindrem força animada, amb onades que poden arribar fins al metre i mig. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 14 graus.

El vent el cap de setmana tindrà component sud, i aquest vent ens acabarà portant els núvols que tindrem amb nosaltres. Els cops de vent seran d’uns 20 km/h a l’interior.

I durant la setmana vinent mantindrem aquests valors tèrmics i intervals de núvols, amb màximes al voltant dels 17-18 graus i mínimes cap als 7-8 graus. No tindrem pluges.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*