Vermut Palamós

Palamós inicia aquest cap de setmana la quarta edició de la campanya comercial i turística “Aquesta primavera vine a fer el vermut a Palamós. El comerç obert t’espera”, que s’oferirà des del pròxim dia 3 d’abril i fins al 29 de maig, i que està basada en el gaudi de passejar pels carrers del municipi aprofitant l’oferta comercial local, tot fent un vermut.

L’objectiu d’aquesta proposta és el de potenciar l’activitat turística del municipi. La campanya es complementa amb l’obertura del comerç local també els diumenges i amb l’àmplia oferta gastronòmica del municipi.

Un total de 26 tavernes, bars i restaurants del municipi oferiran, a preus populars, un tast de vermut acompanyat amb una tapa. Els establiments participants en la campanya del Vermut 2022 són: Arrels Taverna, Altamar, Divins, Bar La Plaça, Bar Tramuntana, Bodega Xarel•lo, Campanar Petit, El xiringuito de can Blau, El Nàutic de Palamós, Eat Alia, Paladar Gallego, El Castellet, El Txokito, Granja Nuà, Rumbo al Cairo, La Barberia, Vermuteria Sa Roqueta, l’Encís, La Cala Taverna, La Parrilla, Malauva Vins&Persones, Taverna de l’Ibèric, bar cafeteria El Gust, Barjaula, La Rumba i Can Seixanta.

La campanya es complementarà els caps de setmana amb la realització de petits concerts de música en viu, mitjançant la qual s’amenitzarà places i carrers comercials de la vila, amb duets i trios que posaran el toc musical a l’activitat. En total es preveu la realització de 22 concerts de música en viu que tindran lloc a migdia, en diversos punts de Palamós.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*