calonge llibres

El primer Sant Jordi de la primera booktown de Catalunya ha arrencat amb èxit. Des de primera hora del matí, malgrat el vent i els núvols, el centre històric de Calonge s’ha omplert de visitants encuriosits per una programació especial i una gran festa que s’allargarà fins diumenge.

Sota el lema “A Calonge t’estimem”, Calonge fa ha fet una crida a tota la població de Catalunya i d’arreu que volgués conèixer de prop aquesta vila del llibre i les 7 llibreries que la formen i posa en valor el llibre i l’acció de regalar-lo com a mostra d’amor, no només el dia de Sant Jordi, sinó durant tot l’any.

El projecte “Calonge, poble de llibres” va establir-se en aquest municipi del Baix Empordà a principis de desembre de 2021, quan les 7 llibreries seleccionades van obrir les seves portes al públic. Amb aquest projecte, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni vol revitalitzar el centre històric del municipi i consolidar-se com a destí cultural, sostenible i de qualitat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*