Casal Natura 2022 celrà

 

L’Ajuntament de Celrà ha obret el període de preinscripcions al Casal Natura 2022, adreçat a joves de 1r a 4t d’ESO i desenvolupat per La Copa, societat cooperativa especialitzada en projectes ambientals.

El Casal Natura és una activitat enfocada al coneixement de l’entorn natural a partir d’activitats diverses i planificades conjuntament entre participants i monitoratge.

La majoria d’activitats es realitzaran per la zona de la Torre Desvern i hi haurà força estones a la frescor del riu Ter, per a poder fer tallers, aprendre a identificar els materials que podem recol·lectar i aprendre tècniques de bioconstrucció que serviran per a fer balses per baixar pel riu o habitacles on potser s’hi podrà passar una nit.

Entre les activitats proposades hi ha tallers de natura i bioconstrucció, la construcció de caixes niu per a ratpenats, tallers de rastres, tallers de tints naturals, identificació d’amfibis, treballs amb terra i fang i la creació de cabanes, entre d’altres.

Més informació i inscripcions aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*