Doncs aquesta setmana passada hem tingut el temps típic de principis primavera i ha estat certament una mica inestable, amb molta variabilitat.

Ha fet algunes estones de Sol, però el domini ha estat pels núvols i les precipitacions irregulars, que han deixat uns 30 l/m2. Les temperatures han estat molt contingudes, amb màximes que no han passat pràcticament dels 15 graus i mínimes d’entre 1 i 10 graus.

I aquest cap de setmana tornarà a ser mogut, tindrem sempre núvols prims que s’aniran fent més densos ja des de divendres a primera hora del matí i que ens acompanyaran bona part del cap de setmana.

Els núvols vindran acompanyats de pluja, que en principi només hauria de caure el dissabte, el diumenge ja faria més bon temps amb més presència del Sol.

Dissabte tindrem doncs un dia variable, amb algunes estones de Sol, però que quedarà bastant deslluït pels intervals de núvols que podran portar pluja. Farà més calor que dies enrere, tindrem 15 graus de màxima i 6 de mínima.

Diumenge en canvi tindrem més estones de Sol, i les temperatures màximes es quedaran igual, pujant dos graus fins als 17. Les mínimes es quedaran al voltant dels 7 graus.

La mar estarà més en calma que fa un dies, el temporal potent ja es va retirar, les onades no superarien el metre a la costa i la temperatura de l’aigua estarà entre els 13 i els 14 graus.

El vent tindrà component nord-est a la costa i de llevant a l’interior i arribarà a una velocitat de 16-20 km/h, serà una brisa suau.

La setmana vinent continuarem amb aquesta tendència de temps primaveral, inestable, amb força núvols i  temperatures que seran una mica més altes que dies enrere, amb màximes entre els 14 i els 18 graus, i mínimes al voltant dels 5-8 graus, en principi ja no plourà, excepte potser el dimarts.

 

I la nit de dissabte a diumenge, tornem a canviar d’horari, quan siguin les dues, seran les tres!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*