A només una setmana de l’arribada de la primavera astronòmica, aquests dies hem continuat amb un temps força primaveral amb uns cels prou clars, però també amb alguns intervals de núvols densos i algunes pluges.

I el bon temps primaveral era conseqüència d’un anticicló molt potent que s’havia instal·lat sobre nosaltres de forma persistent. Però finalment aquests dies la pressió atmosfèrica ha baixat, i hem tingut algun episodi de precipitació que ha deixat no massa res, uns 6 l/m2. Les temperatures màximes han baixat dels 18 als 13 graus, i les mínimes també han baixat, dels 3 als 0 graus.

I el cap de setmana tindrem el cel molt tapat, des de divendres ja no veurem el Sol fins pràcticament el migdia de diumenge, tindrem diversos fronts de núvols que vindran des de l’oest i que ens deixaran un panorama ben gris.

També tindrem precipitacions, les pluges arribaran de ponent i en algun moment poden arribar a ser intenses, deixant un total de 50 l/m2.

Així que dissabte tindrem el cel molt tapat i amb pluja, especialment durant el matí, a la tarda tindrem una treva i potser al vespre es torni a animar a ploure. Les màximes baixaran una mica, assolint els 13 graus, les mínimes es quedaran al voltant dels 9 graus.

I el diumenge els núvols es retiraran una mica i el Sol guanyarà força, però sense acabar de fer net i podem tenir pluges encara.  Les temperatures pujaran una mica més, arribant als 14 graus les màximes, les mínimes baixaran fins als 7 graus.

La mar estarà alterada, amb onades que poden arribar fins als 6 metres a la costa, tindrem temporal de mar important. La temperatura de l’aigua serà de 13 graus.

El vent bufarà de nord i nord-est, amb certa potència, arribant als 35 km/h i serà de major intensitat a la costa.

I durant la setmana vinent tindríem un temps inestable, amb més núvols a principis de setmana i pluges el dilluns i el dimecres. Les màximes es mourien entre els 13 i els 15 graus, les mínimes seran suaus, estaran al voltant dels 8 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*