Hem tingut una setmana d’estabilitat totalment dominada de nou pel temps anticiclònic amb pressions altes. Bon temps que ens ha deixat domini del Sol, amb algunes boires i algunes estones de núvols prims. Com que hem tingut el cel serè, les temperatures han estat prou baixes, amb màximes de fins a 15 graus. Les mínimes sí que són típiques de l’hivern, i de fet han estat més baixes que les habituals,  i han oscil·lat entre uns gèlids -8 i els 5 graus positius. No hem tingut precipitacions, només mig litre testimonial, pràcticament inapreciable.

I amb l’anticicló de nou aquest cap de setmana tornarem a tenir el cel una mica enteranyinat, amb domini del Sol però amb intervals de núvols prims, els núvols sí serien més densos al Pirineu, però de tota manera no acabaran de deixar-nos pluges i el Sol continuarà dominant el panorama aquesta primera quinzena del 2022.

Així que dissabte tindrem força estones de Sol i les temperatures seran fredes, tindrem uns 12 graus de màxima i mínimes de  -4.

I el diumenge serà una jornada molt similar, però amb alguns núvols més, les temperatures es mantindran estables i es quedarien igual de fredes, amb -3 de mínima.

La mar estarà alterada i podem tenir onades de fins a 2,5 metres a la mateixa costa en algun moment, caldrà estar atents, la temperatura de l’aigua serà de 14 graus.

El vent serà bàsicament de tramuntana i de certa intensitat, és aquest vent que entra amb força i que ens ha portat un aire més fred, tot i que, allà on es mantingui bufant, les temperatures no baixaran tant com en indrets més arrecerats.

I per a la setmana vinent es mantindran aquestes temperatures baixes, al voltant dels 12 de màxima, i les mínimes seran fredes, però no tant, i aniran pujant de mica en mica, tot i que començarem la setmana amb mínimes de -3. Tindrem intervals de núvols que seran més densos a partir de dimarts, però sense amenaçar pluges, tindrem una setmana tranquil·la.  

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*