Doncs ja hem arribat al final de 2021 i aquest darrers dies de l’any ens han deixat algunes temperatures força càlides.

Sí, les màximes d’aquesta setmana s’han enfilat fins assolir els 20 graus de màxima, una mica massa altes per estar a  principis d’hivern. Les mínimes això sí, s’han comportat millor i han estat entre els 2 i els -1 graus. Hem tingut domini dels intervals de núvols i alguna precipitació testimonial, de només 1 l/m2 molt localitzada.

I aquest cap de setmana, el primer de 2022, tindrem el cel enteranyinat, amb força estones de Sol però també amb la presència de núvols prims que deslluiran una mica el cap de setmana.

Però que no amenaçaran pluja en cap cas, doncs les precipitacions es quedaran molt lluny de nosaltres, doncs continuarem sota la influència d’un anticicló que fa bastantes jornades que domina la meteo.

Dissabte doncs serà un dia força assolellat a estones, però també tindrem estones de núvols prims que enteranyinaran una mica el cel. Les temperatures no seran tan altes com dies enrere, tindrem 17 de màxima i 5 de mínima.

I el diumenge serà una jornada calcada, però les temperatures màximes baixaran una mica més, es quedaran al voltant dels 15 graus, i les mínimes es mantindran al voltant dels 4 graus.

La mar estarà força calmada, amb onades que aniran dels 50 als 125 cm d’alçada. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 14 graus.

El vent serà molt suau, de només uns 10 km/h, i tindrà component bàsicament nord i est a estones.

I durant la setmana vinent es mantindrà encara l’anticicló amb nosaltres, amb pressions altes, que ens deixarà estabilitat tèrmica al voltant dels 10-13 graus de màxima i entre 2 i -1 de mínima. El fred arribaria a partir de dimecres, dilluns i dimarts encara tindrem bonança amb màximes al voltant dels 17-18 graus. No tindrem pluja, només cels enteranyinats.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*