La darrera setmana de la tardor haurà estat força tranquil·la i amb temperatures una mica més altes del que es podria esperar per un mes de desembre. I és que l’hivern astronòmic amb el solstici va arribar el dimarts 21 a la tarda, amb unes màximes que aquests dies han oscil·lat entre els 13 i els 15 graus, i les mínimes s’han quedat entre els 3 i els 6 graus. Ha estat una setmana dominada pels intervals de núvols, que ens han deixat algunes precipitacions molt febles i localitzades que no han passat dels 2 litres per metre quadrat, testimonials.

I aquest cap de setmana, ja el primer de l’hivern, continuarem si fa no fa igual, amb moltes estones de Sol però també amb la presència d’intervals de núvols prims, sobretot el diumenge, dissabte farà més Sol.

Els núvols només ens deixarien precipitacions febles potser el divendres, dissabte i diumenge ja no plourà, la pluja es quedarà més cap l’oest i cap al nord.

Així que dissabte serà un dia força assolellat a estones, però també tindrem estones de núvols prims que enteranyinaran una mica el cel. Les temperatures seran agradables, tindrem 12 de màxima i 5 de mínimaI el diumenge serà un dia molt similar, però les temperatures es quedaran més contingudes, es quedaran al voltant dels 11 graus les màximes i dels 5 les mínimes, i tindrem força estones de Sol.

La mar estarà una mica remoguda, amb onades de 125 cm però que en alguns moments poden arribar als dos metres i mig mar endins. La temperatura de l’aigua serà de 14 graus.

El vent serà suau, de només uns 20 km/h, i tindrà component sud i també oest.

I durant la setmana vinent es mantindran aquestes temperatures altes, ben bé fins dimecres, amb màximes de fins a 15 graus, i després ja baixaran una mica, fins als 14 de màxima i 4 de mínima i tindrem més núvols.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*