Doncs l’anticicló que feia dies que teníem a sobre per fi es va retirar una mica i la pressió atmosfèrica ha anat davallant paulatinament i ens ha obert la porta a un temps més insegur i que ens ha deixat algunes precipitacions, molt lleus això sí, que amb prou feines han arribat als 3 l/m2, però atenció, amb una minsa presència fins i tot de d’alguns flocs de neu, que no van arribar a agafar-se al terra. Hem tingut una setmana dominada doncs pels núvols, amb cel gris però també algunes pinzellades de Sol, i amb temperatures baixes, d’entre 10 i 14 graus de màxima i de -1 a -3 les mínimes, hem entrat ja definitivament a l’hivern meteorològic.

El cap de setmana continuarem amb aquesta tendència, amb núvols intermitents que ens deixaran el cel molt tapat, sobre tot el divendres, amb menys núvols el dissabte, i ja el diumenge tindrem moltes més estones de Sol.

Les pluges febles de fa uns dies ja s’anirien retirant de forma ràpida, impulsades pel vent de ponent, i dissabte i diumenge ja no hauria de ploure.

Però dissabte serà encara una jornada indecisa, amb el cel enteranyinat heretat de dies enrere, però ja amb moltes estones de Sol i cel clar. No farà tant fred com dies enrere, tindrem màximes de 14 graus i mínimes de 2.

I diumenge serà un dia molt similar, tindrem temperatures un pel més baixes, 13 de màxima, 1 de mínima, i tindrem moltes més estones de Sol, serà una jornada tranquil·la de finals de tardor.

La mar estarà força calmada, tindrem onades d’entre 50 i 125 cm a la costa. La temperatura de l’aigua serà de 15 graus, i el vent serà canviant, a la costa ens arribarà de sud-est i a l’interior de ponent, amb cops de fins a 20 km/h, i tant més al nord com al sud, tindrem domini del vent de nord-oest, de fins a 55 km/h.

Durant la setmana vinent mantindrem aquesta mateixa meteorologia del cap de setmana, tindrem domini dels intervals de núvols, però sense pluges importants a la vista,  les temperatures estaran entre els 13-14 de màxima i els 0-3 de mínima.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*