El Museu del Suro de Catalunya de Palafrugell participa en la campanya de la Xarxa de Museus de les comarques de Girona, del 4 de desembre del al 9 de gener.

Sota el lema “Tens ganes de passar-t’ho bé per Nadal? Visita els museus de les comarques de Girona, i descobreix-ho!”, els infants que visitin els museus podran gaudir d’un munt d’activitats educatives tot passant una bona estona d’oci, mentre s’aprèn sobre el patrimoni i les tradicions locals.

Els 26 museus que conformen la Xarxa oferiran una àmplia oferta d’activitats familiars programades durant les vacances de Nadal. Al Museu del Suro de Palafrugell s’han organitzats tallers nadalencs, pessebres, contacontes, cantades i molt més. Consulteu totes les activitats

L’objectiu de la campanya és que els museus entrin dins l’imaginari familiar com un espai obert, lúdic, amable i acollidor per descobrir durant el període nadalenc. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*