Doncs per fi aquesta setmana ha estat típica de la tardor, amb les temperatures ja normalitzades per aquesta època de l’any i amb precipitacions intenses.

Les temperatures màximes han estat suaus, arribant fins als 17 graus en alguns indrets més cap a la costa, i han anat baixant fins els 11 acompanyant la tempesta que ha dominat el temps aquesta setmana. I les mínimes no han acabat de baixar molt, oscil·lant entre els 0 graus i els 8. Hem tingut el cel molt tapat i amenaçador, amb vent fort i una depressió intensa que ens ha deixat uns 95 litres per metre quadrat.

I per al cap de setmana també tindrem el cel molt variable, amb els pas de diversos fronts de núvols que ens arribaran des de l’oest i que seran força més densos el divendres i el dissabte.

Aquests fronts no vindran amb pluges importants, que ja s’hauran retirat majoritàriament, només podem tenir alguna pluja la nit de dissabte a diumenge.

Dissabte doncs tindrem una jornada variable, amb el cel amb molts núvols a estones, però també amb alguna ullada de Sol. Les màximes seran d’11 graus i les mínimes d’1 grau positiu.

I el diumenge serà un dia similar, però ja sense precipitacions i un domini molt més clar del Sol que ens portarà una baixada nítida de les temperatures, amb màximes de 9 graus i mínimes de -1.

La mar estarà força remoguda, amb onades que estaran entre el mig metre i els 125 cm, la temperatura de l’aigua serà de 15 graus.

El vent serà moderat, i sobretot es notarà a la costa, amb cops màxims de vent de fins a 35 km/h, bufarà de sud i sud-est.

Durant la setmana vinent esperem que baixin encara més les temperatures, sobretot a partir de dilluns, quan ja tindrem mínimes que baixaran fins als 2 o 3 graus sota zero i que es mantindran per sota de zero els dies següents, les màximes seran d’entre 9 i 13 graus, tindrem un primer tastet de l’hivern, i en principi no esperem pluges importants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*