Enguany la Fira estrena imatge promocional i l’activitat bolets en família

Amb una imatge promocional completament renovada que ressalta el vincle històric entre el municipi i el patrimoni natural,  Llagostera ho té tot a punt per celebrar la 19ena edició de la Fira del Bolet el pròxim 10, 11 i 12 d’octubre.

A banda de la nova imatge que identificarà tots els elements de promoció i marxandatge de la Fira del Bolet, una altra de les novetats d’enguany és l’activitat Bolets en Família, prevista pel diumenge, 10 d’octubre, “amb l’objectiu d’oferir una experiència boletaire al bell mig del massís de les Cadiretes, que inclou un esmorzar i una xerrada amb experts per resoldre dubtes sobre la cerca dels bolets a la nostra zona”, segons el regidor Eduard Diaz. 

També es recupera el Mercat del Bolet ambientat a principis del segle passat amb parades, activitats, demostracions d’oficis, tallers exposicions, gastronomia relacionada amb el món del bolet i la recreació d’un bosc a l’interior de la Sala de Plens de l’Ajuntament.

Entre la programació també destaquen els microconcerts de música medieval, els tallers gastronòmics infantils i l’exposició de bolets naturals.

Showcooking i lliurament de premis
Pel dilluns 11 d’octubre hi ha previst el tradicional concurs d’anar a buscar bolets, el lliurament de premsis Ou reig, cistell de plata i del concurs d’aparadors que anirà precedit del Showcooking a càrrec dels cuiners Martí Rosàs, del restaurant Ca la Maria de Llagostera i Òscar Bigas del Restaurant Integral de Figueres, a partir de les 19.30h al Teatre Casino Llagosterenc. L’acte es podrà seguir en directe per Youtube. 

Premi Ou de Reig
Els voluntaris de la festa de la Gent Gran, el Club BTT Llagostera, Els Implicats de Llagostera, els voluntaris restauradors de Can Caciques i la Creu Roja Llagostera són les entitats nominades a rebre el Premi Ou de Reig 2021. Les votacions es podran fer en línia des de llagostera.cat properament.  

Campanya gastronòmica La Cuina del Bolet
Del 8 d’octubre al 14 de novembre, l’Associació de Restaurants de Llagostera participa en la campanya gastronòmica de la Cuina del Bolet on un total de 7 restaurants ofereixen menús amb el Bolet com a principal ingredient.

Podeu consultar la programació des d’aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*