Oberta la votació popular pels Premis Les Gavarres 2021

El Consorci de Les Gavarres obra la campanya del vot popular dels Premis Les Gavarres 2021 per atorgar el XXXIè guardó Joan Xirgo. Aconseguirà un vot extra el dia de la reunió del jurat el vídeo amb més “m’agrades” a la plataforma Youtube.

Per una banda, es pot votar la proposta “El vi de les Gavarres” de Joan Rossell. El seu objectiu és “arribar a conèixer totes aquelles varietats que van servir per vi a les Gavarres, tant cultivades com silvestres”, i d’aquesta manera protegir aquest llegat.

Per altra banda, es presenta la proposta “Recull Pugnau. Retrats de Les Gavarres” de Joan Perich. Perich explica que gràcies al testimoni de Mariano Oliver, un periodista, escriptor i pintor que va néixer a principis del segle XX “descobrirem moltíssims detalls de la vida i costum del camp, dels boscos, de les masies en els segles passats”.

L’objectiu del guardó Joan Xirgo és recompensar un projecte inèdit sobre una temàtica que faci créixer el coneixement i estudi dels valors del massís de les Gavarres.

Al 14 d’octubre és l’últim dia per votar:
Proposta 1: “El vi de les Gavarres”, clica aquí.
Proposta 2: “Recull Pugnau. Retrats de Les Gavarres”, clica aquí.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*