Hem tingut una setmana ben tranquil·la amb valors pràcticament més propis de la primavera que de la tardor, amb màximes prou càlides i alguna mínima sorprenent.

Les màximes han arribat fins als 28 graus i com marge baix han arribat fins als 22 graus. I les mínimes han oscil·lat entre els 6 i els 17 graus. Estem tenint uns dies amb molta amplitud tèrmica, amb fins a uns 15 graus de diferència entre la màxima i la mínima. Hem tingut el cel bastant serè, però amb un parell d’episodis de precipitació que han deixat uns 17 l/m2.

I aquest cap de setmana continuarem amb el cel tranquil i pràcticament net de núvols, especialment el divendres, dissabte i diumenge tindrem alguns núvols prims més.

La pluja nos ens arribaria aquests dies, doncs estem sota la influència d’una potent falca anticiclònica que deixarà les precipitacions a les illes britàniques i entre Itàlia i Grècia i el nord d‘Àfrica, aquí, res de res.

El dissabte doncs tindrem una jornada variable, amb moltes estones de Sol i alguns núvols poc importants, les temperatures seran suaus, amb màximes de fins a 20-22 graus i mínimes de deu graus.

I el diumenge el panorama serà pràcticament idèntic, amb intervals de núvols que deslluiran una mica el cel, però sense pluges. Les temperatures màximes es quedaran igual, cap als 20-21 graus, i les mínimes pujaran 1 grau fins als 11.

La mar estarà alterada, amb onades de fins a 125 cm a la platja i de més de 2,5 metres en alguns moments mar endins. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 21-22 graus.

El vent vindrà de nord i nord-est i no serà massa intens, no superarà els 35 km/h.

La setmana vinent es presenta bastant estable, continuarem sota la influència de l’anticicló, i tindrem intervals de núvols prims, sense precipitacions i temperatures molt suaus, amb màximes contingudes entre els 18-22 graus i mínimes al voltant dels 7-9 graus.

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*