Aquesta setmana hem tingut unes jornades prou tranquil·les, amb una sensació de tardor continguda i amb una certa estabilització del temps, que ha generat l’aparició de boires matinals en zones més baixes. Boires que han crescut gràcies a l’elevada humitat i núvols baixos que han dominat el panorama pràcticament durant tota la setmana, amb permís d’algunes estones de bon sol als migdies. Hem tingut alguns episodis de precipitacions, inapreciables de tant minses, i les temperatures han baixat de mica en mica en anar avançant la setmana, les màximes han baixat des dels 24 fins als 20 graus, i les mínimes en canvi han pujat de forma espectacular, passant dels 6 als 18 graus, amb valors propers al que considerem nits tropicals!

Però aquest cap de setmana serà finalment més típic de la tardor, amb núvols que seran importants des de divendres a la tarda i el dissabte, el diumenge ja tindrem moltes més estones de Sol i serà un dia molt més lluminós.

Podem tenir pluges el divendres al matí, de distribució molt irregular, i que després es retirarien ràpidament cap el mar i s’imposaria el domini d’un temps més estable, amb núvols, però també amb estones de Sol.

El dissabte doncs serà un dia variable, amb núvols densos a primera hora, però a partir del migdia el temps ja milloraria substancialment. Tindrem màximes de 19 graus i mínimes al voltant dels 7, de forma que tindrem una sensació de refrescada tardoral amb baixada de les temperatures.

Diumenge serà ja diferent, amb moltes més estones de Sol. Les màximes es mantindran al voltant dels 19 graus i les mínimes baixaran fins als 5, farà fred a primera hora!

La mar estarà alterada, amb onades que seran importants, d’alçada variable d’entre 125 cms i els dos metres i mig. La temperatura de l’aigua es mantindrà entre els 18-19 graus.

El vent serà moderat, d’entre 10 i 20 km/h a l’interior i de fins a 35 km/h a la costa, serà de component est a l’interior i de nord-est al litoral.

Per a la setmana vinent esperem la consolidació d’aquesta davallada important de les temperatures, les màximes es quedaran atrapades cap als 19 graus, i les mínimes estaran entre els 7-8 graus. En principi serà una setmana tranquil·la, amb intervals de núvols i sense precipitacions a la vista.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*