Ja ens hem endinsat en la tardor i hem iniciat aquesta estació, que segons els models serà més càlida que habitualment, amb uns dies prou tranquils i amb la meteorologia pròpia de l’època.

Amb temperatures agradables, les màximes han estat oscil·lant entre els 22 i els 28 graus, i les mínimes s’han mogut entre els 12 i els 17 graus. Hem tingut bàsicament domini del Sol, però espantat, amb també intervals de núvols amb un episodi molt lleu de precipitació que ens ha deixat 1 l/m2.

Però aquest cap de setmana tot canvia i tindrem un panorama ben diferent, amb núvols que s’aniran fent més densos des de divendres i deixaran el cel més tapat durant tot el cap de setmana.

Malgrat els núvols, en principi no plourà fins diumenge, i els ruixats, molt irregulars, no es acompanyaran durant tot el cap de setmana.

Així que dissabte tindrem una jornada ben gris i ja típica de la tardor, amb núvols densos i alguna pinzellada de Sol. Les temperatures màximes seran més baixes, les màximes quedaran molt contingudes, amb valors de 23 graus, i les mínimes es quedaran al voltant dels 14 graus, tindrem pràcticament 10 graus d’amplitud tèrmica.

I el diumenge els temps serà ja molt més inestable, amb molts núvols que deslluiran totalment el panorama i que ens portaran pluges a partir del migdia. Les temperatures baixaran notablement, i seran fresques, tindrem un petit canvi de temps cap al  fred! Les màximes no arribaran als 20 graus.

La mar estarà agitada, i podem tenir onades de fins a dos metres i mig d’alçada a la platja. La temperatura de l’aigua serà d’uns 21-22 graus.

El vent serà moderat, amb cops màxims de 20 km/h, sempre amb domini del vent del l’est i del sud.

Durant la setmana vinent es consolidarà aquesta refrescada de temperatures i tindrem màximes de 20-21 graus i mínimes que estaran al voltant dels 8-9 graus. El cel estarà variable, amb núvols, i podem continuar amb les pluges el dilluns.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*