Una setmana més aquesta tardor sembla que no vol decidir-se a arribar i continuem encara sota un ambient pràcticament primaveral i amb molta bonança, sobretot als migdies, quan les màximes han estat entre els 25 i els 20 graus. Les mínimes sí que han començat a marcar valors frescos, i s’han mogut entre els 4 i els 14 graus. Hem tingut força domini del Sol, que només s’ha vist deslluït per alguns intervals de núvols prims, sense precipitacions, amb prou feines han caigut quatre gotes, literalment.

I aquest cap de setmana tot continuarà igual, tindrem intervals de núvols prims, però també moltes estones de Sol que ens deixaran la sensació de dies lluminosos, un luxe de tardor!

Les pluges es quedaran molt lluny de nosaltres i aquí no les veurem, doncs encara estem sota la influència d’una potent falca anticiclònica i les precipitacions es situaran entre Itàlia i Grècia.

Dissabte doncs tindrem una mica de tot, amb grans estones de Sol, però també amb intervals de núvols prims. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 21 graus, les mínimes dels 10.

I el diumenge ja tindrem alguns núvols més, sobretot sobre la línia de la costa, on l’ambient pot quedar una mica més gris i podria animar-se a caure alguna gota rebel, pràcticament inapreciable. Les màximes seran de 20 graus i les mínimes de 9, baixen les mínimes.

La mar estarà una mica agitada, i tindrem onades que aniran incrementant la potència des dels 50 cm als dos metres i mig. La temperatura de l’aigua serà encara calenta, estarà al voltant dels 19-21graus.

I el vent bufarà amb intensitat moderada, però també s’anirà animant i passarà de cops màxims de 6 km/h a 35 km/h, serà de nord i nord est a la costa, i de sud i sud oest a l’interior.

Durant la setmana vinent, doncs de moment tot sembla que continuarà igual, amb força estabilitat i encara amb la calma anticiclònica, sense precipitacions a la vista i un cel amb intervals de núvols. Les màximes no s’enfilaran tant i tindrem màximes que no superaran els 23 graus, les mínimes rondaran els 10 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*