Doncs ja tenim aquí la nova estació, el dimecres va arribar la tardor astronòmica i aquests primers dies ja hem començat a notar la tardor meteorològica, amb  una baixada considerable de les temperatures.

Les màximes han oscil·lat entre els 28 i els 22 graus, i les mínimes han estat entre els 13 i els 17, ha començat a fer fresca al matí. Ha estat una setmana amb temps molt inestable, amb algunes estones de Sol, però amb domini dels núvols densos que han deixat fins a 60 l/m2 de precipitació, ha plogut amb ganes, una pluja molt benvinguda.

I durant aquest cap de setmana el temps millorarà una mica, tot i que tindrem intervals de núvols densos que deixaran el cel molt ennuvolat a estones procedents de diversos fronts que arribaran des del sud i sud oest.

Les pluges també s’aniran apropant des de l’oest i ens poden arribar alguns ruixats irregulars i febles el divendres, després durant dissabte i diumenge, les precipitacions ja s’hauran retirat i no hauria de ploure.

Així que dissabte tindrem un dia indecís, amb estones de Sol, però també intervals de núvols que acompanyaran una notable recuperació de les temperatures, que aquests dies tornaran a pujar fins als 26 graus de màxima, i les mínimes estaran al voltant dels 15 graus.

I el diumenge les temperatures es mantindran si fa no igual, les màximes baixaran fins als 25 graus i les mínimes pujaran fins als fins als 16, i continuarem amb el domini d’intervals de núvols.

La mar estarà una mica remoguda, amb onades que poden ser de fins a dos metres i mig mar endins i d’un metre i mig a la platja. La temperatura de l’aigua serà d’entre 22-23 graus.

El vent aquest cap de setmana bufarà de sud, amb no massa intensitat, estarà al voltant dels 10-20 km/h.

Durant la setmana vinent, les temperatures es mantindran en aquests valors del cap de setmana, les màximes pujaran fins als 26 graus i les mínimes estaran entre els 14 i 16 graus. El cel estarà mig ennuvolat, però pensem que sense precipitacions, excepte potser algun ruixat el dimarts.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*