art i gavarres

Aquest cap de setmana s’ha iniciat la quarta edició del Festival Art i Gavarres que acullen els municipis de Cassà de la Selva, Celrà, Forallac, Girona i Llagostera.

Les intervencions artístiques i efímeres creades pels setze artistes que participen a la mostra de Land d’Art es podran visitar lliurament fins al 15 de desembre o fins que el pas del temps les esborri.

El Festival s’ha iniciat aquest dissabte amb una visita guiada comentada pels artistes que ha recorregut els 5 municipis gavarrencs.  

«Sense anar gaire lluny» és el fil conductor proposat pel treball dels artistes, amb la voluntat de reflexionar i conscienciar la població sobre la necessitat de preservar l’entorn natural més immediat.El Festival Art i Gavarres, organitzat pel Consorci de les Gavarres, ens adscrit a la Diputació de Girona, amb la col·laboració del Bòlit, Centre d’Art Contemporani, i els ajuntaments implicats,  vol posar en valor l’espai natural protegit del massís descobrint al públic maneres diferents de viure i interpretar el paisatge, valorar i reivindicar el nostre entorn, els nostres boscos i els nostres paratges.Un any més, el Festival Art & Gavarres combina artistes de trajectòria consolidada amb artistes emergents amb l’objectiu d’esdevenir una oportunitat per donar a conèixer joves talents juntament amb artistes més reconeguts. Els participants en aquesta quarta edició són: Akunzo, Alejandro López Vega, Azahara Cerezo, Beatriz Aísa, Clara Riera, Jordi González Castelló, Juli Sanjuan Palma, Louise Sudell, Lourdes Ral, Valentí Miquel, Lucía Loren, Mailén Navas, Andrés Siri, Maria Güell, Pep Ramis, Sergi Quiñonero, Teresa Abad i Xevi Bayona Camó.

Mentre duri el Festival, els municipis que hi participen han organitzat activitats, tallers i presentacions.
Per a més informació podeu consultar el web www.artigavarres.cat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*