Descobreix la Terrissa Negra de Quart

Dins de les jornades de cuina i terrissa «Terra i Gastronomia», organitzades per l’Ajuntament de Quart, el Consorci de les Gavarres us proposa descobrir la Terrissa Negra de Quart. Un activitat familiar per descobrir els més de 700 anys d’història de l’ofici de terrisser, un ofici que forma part del patrimoni immaterial de les Gavarres i ha estat declarat Ofici Singular.

L’activitat es durà a terme tots els dissabtes d’octubre de 10 a 13h. Entre la programació hi ha una visita a l’obrador Bonadona, únic del municipi on es realitza la ceràmica negra i on els participants tindran l’oportunitat de veure com s’elabora el fang amb argiles de terreres locals. Així mateix hi ha prevista una visita guiada al Museu de la Terrissa de Quart i diverses demostracions en directe de cuita i desenfornada.

Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web del Consorci de les Gavarres.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*