Per fi la tardor està ja a tocar, amb prou feines ens queda una setmana per arribar-hi i ja hi ha ganes de fresqueta després d’un estiu que ha estat un dels més càlids i secs dels darrers anys, com gairebé cada any anem comentant darrerament…

Però malgrat les ganes de tardor, encara hem tingut uns dies de pràcticament ple estiu. Hem tingut màximes que han arribat als 31 graus i mínimes xafogoses, que han arribat als 19 graus. També hem tingut alguns episodis de precipitació, que han estat molt irregulars, només han deixat uns 20 litres per metre quadrat però que han vingut acompanyats de fort aparat elèctric.

I per a aquest cap de setmana continuarem amb aquesta variabilitat al cel, tindrem intervals de núvols que s’aniran fent més densos a mesura que avanci el divendres i que deixaran el cel força tapat el dissabte i també el diumenge.

Els núvols ens acompanyaran doncs tot el cap de setmana i pot acabar plovent arreu, de forma irregular, però abundantment en alguns moments, en forma de tempesta.

Dissabte tindrem un temps regirat, amb potser algunes estones de clarianes, però també amb intervals de núvols densos, que poden deixar pluges a partir del migdia en zones interiors. Les temperatures seran molt contingudes, amb 25 graus de màxima i 15 de mínima.

I el diumenge serà un dia molt similar, amb força núvols i temperatures més baixes, els núvols creixeran amb més força i pot ploure arreu i amb certa intensitat segons els indrets.

La mar la tindrem una mica agitada amb onades de fins a 2 metres en alguns moments, però només mar endins, a ran de platja les onades no superaran els 125 centímetres. La temperatura de l’aigua serà càlida, 24 graus. El vent serà de moderada intensitat, de component sud i sud-est, amb cops de fins 20 km/h.

I per a la setmana vinent el temps s’anirà inestabilitzant a poc a poc i la tardor guanyarà terreny; la tardor arriba el dimecres 22 al vespre, i les temperatures començaran a baixar una mica fins als 20 graus de màxima; les mínimes seran més fresques, al voltant dels 14 graus. Podem tenir tempestes el dilluns i el dimarts.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*