Doncs aquesta setmana ha estat realment animada meteorològicament parlant i hem tingut uns dies que ens han portat una primera aproximació a la tardor, que ja tenim a tocar.

Sí, i la fresca ha intentat imposar-se durant força jornades, les màximes han baixat dels 29 als 23 graus en un dia, del dimecres 1 al dijous 2. Les mínimes també van baixar, dels 16 al 13 graus. I hem tingut diversos episodis de precipitació, que han deixat molt poca quantitat d’aigua, fins a uns 13-14 l/m2, pluja molt benvinguda aquí, a diferència dels aiguats que hem tingut al sud de Catalunya amb quantitats de 250 l/m2 caiguts en només 3 hores.

I per a aquest cap de setmana tendirem a l’estabilització, però de mica en mica, sense acabar de fer net del tot, doncs tindrem intervals de núvols que aniran guanyant força sobretot el divendres, el dissabte, i ja el diumenge tindrem més estones de Sol.

Però malgrat els núvols, en principi no esperem precipitacions massa importants, tot i que poden aparèixer alguns ruixats divendres de matinada i a la tarda.

Així dissabte es retiraran bastant els núvols i es consolidaria la recuperació de les temperatures, arribant a màximes de 26 graus, prou agradables, de final d’estiu.  Les mínimes seran de 15 graus i tindrem alguns intervals de núvols prims, sense pluges importants però potser amb algun ruixat de tarda a l’interior.

Diumenge el temps milloraria una mica més, marcant l’inici d’una setmana amb més estabilitat. Les màximes pujaran i arribaran als 28 graus i les mínimes als 16 i en principi no tindrem precipitacions.

La mar estarà alterada, amb onades que poden ser importants en alguns moments, arribant fins a onades de fins a 2,5 metres. La temperatura de l’aigua serà de 24 graus, baixa una mica.

El vent serà de migjorn i de sud-est, que portarà humitat del mar i que no serà massa intens, d’entre 10 i 15 km/h.

La setmana vinent començarà amb una meteo similar al cap de setmana, amb intervals de núvols que deslluiran el cel tots els dies, tot i que no hauria de ploure. Les temperatures baixaran una mica, i les màximes estaran entre els 28 i els 26 graus, les mínimes no baixaran tant de moment i es quedaran entre els 16 i els 17 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*