Des d’avui, i fins aquest dissabte 28, la ciutat de Girona i diversos municipis de la demarcació podran gaudir del FITAG, el Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, que enguany arriba a la seva 28a edició.

El Teatre Municipal de Girona acull aquesta tarda, a les 19 h, l’espectacle inaugural “La comedia de las Lalis“, una coproducció de la Confederación de Teatro Amateur (Escenemateur), la Federación de Asociaciones de Teatro de Extremadura (FATEX) i el mateix FITAG. L’obra ja ha penjat des de fa dies el cartell de “Complet”, si bé encara queden entrades per la funció de demà dimecres a la tarda. 

Així, al llarg d’aquesta setmana diversos espais de Girona i un total de set municipis gironins, en el marc del FITAG Municipis, acolliran representacions teatrals de companyies catalanes, estatals i internacionals.

A més, com a novetat d’aquesta 28a edició, s’incorpora un nou espai a Girona, El Foment de Girona, on actuarà la companyia La Funcional Teatre de Figueres, que s’estrena en el FITAG amb El regne de les dones.

Podeu consultar la programació del FITAG 21 des del següent enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*