Musicant Campllong
Musicant Campllong

El Festival Musicant 2021 de Campllong va tancar les seves portes el dissabte passat després d’una setmana de concerts amb un balanç de 1.523 espectadors i un aforament que ha estat d’entre el 75 i el 90 %, depenent del concert.

El cantautor i compositor alguerès, Claudio Gabriel Sanna, amb Rall Grup, van ser els encarregats d’inaugurar la 18a edició del festival. El concert adreçat al públic més jove d’enguany va ser el de Pau Vallvé i Ginestà que tot i tenir una amenaça de pluja, es va poder celebrar amb normalitat.

La proposta musical “És quan canto que hi veig clar” a càrrec de l’Orquestra Montgrins, Portbo, Cor Cypsela i la soprano Indira Ferrer fou el concert que pràcticament va penjar el cartell de “complet” seguit del de Maria del Mar Bonet & Borja Penalba amb més de 400 espectadors cada un.

Els valencians Notte e Giorno van cloure el festival amb un espectacle musical que no va deixar indiferent a ningú.

El Musicant de Campllong ha arribat a la majoria d’edat amb un balanç molt positiu d’aquesta edició, ja que l’any 2020 va tenir 839 espectadors i un 60% d’ocupació, i el 2019 en van ser 1.095 persones i un 90% d’ocupació.

Cal tenir en compte, també, que en l’edició d’aquest any s’han aplicat les restriccions per evitar la propagació de la COVID-19 dictades per les autoritats sanitàries, i entre altres mesures s’ha deixat un seient de prevenció entre grups bombolla de compra, la qual cosa ha provocat que es reduís l’aforament i el nombre d’espectadors que podien assistir als concerts.

L’alcalde de Campllong, Lluis Freixas es mostra molt satisfet amb els resultats d’aquest any: “Com cada any, hem programat propostes que agradin a tothom perquè el Musicant de Campllong sigui un festival on tots els públics hi tinguin cabuda”. 

Organitzat per l’Ajuntament de Campllong, el Musicant esdevé un referent programant artistes que representen tot el territori català i la seva cultura.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*