Hem arribat ja al final del mes d’agost, però l’estiu encara té una mica de recorregut i tindrem més dies càlids, tot i que aquest cap de setmana i els propers dies es notarà una davallada de les temperatures.

I aquesta setmana les màximes tampoc no han estat gaire altes, entre els 28 i els 33 graus, les mínimes han estat entre els 14 i els 17 graus. Hem tingut poques precipitacions, molt irregulars i de poca importància, deixant entre 2 i 4 l/m2.

Aquest cap de setmana tindrem un cel bàsicament serè, però amb l’amenaça de núvols més densos sobretot el divendres i el dissabte i més cap a l’interior.

Les pluges podrien créixer amb força a la tarda el divendres, però es quedaran localitzades més cap a l’oest, a l’interior, sense acabar d’arribar a la costa, serien només ruixats breus.

Dissabte doncs tindrem Sol,  però poden aparèixer ja alguns núvols que només enteranyinaran el cel. Les temperatures estaran entre els 15 i els 27 graus.

I el diumenge serà un dia molt similar, però tindrem més núvols, sobre tot cap a l’interior i a darrera hora és possible que tinguem alguna pluja, les temperatures baixaran una mica, sobretot les màximes, que seran de 26 graus, les mínimes seran de 15 graus.

La mar estarà força tranquil·la i només tindrem onades de fins a 125 cm a la platja en alguns moments, mar endins les onades seran més potents. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 24-25 graus.

El vent bufarà del nord est el dissabte i del sud el diumenge, amb cops de fins a 15 km/h.

Durant la setmana vinent tindrem un temps tranquil, però amb domini dels intervals de núvols, el cel estarà mig ennuvolat i en principi no esperem precipitacions. Les temperatures seran més baixes que dies enrere, i es mouran entre els 25-27 graus, les mínimes estaran entre els 15 i els 17 graus.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*