Aquesta setmana ha estat una mica més còmoda que les anteriors, amb calors més moderades i nits no tant xafogoses com dies enrere, han estat gairebé fresques. Sí, les màximes han arribat als 32 graus en alguns indrets i han estat pràcticament tota la setmana entre els 25 i els 28 graus. Les mínimes han anat baixant també de mica en mica fins assolir els 11 graus, per després remuntar novament fins als 16. Hem tingut algunes tempestes de tarda, breus, amb força aparat elèctric i que han deixat uns 31 l/m2.

I aquest cap de setmana continuarem amb aquesta situació una mica inestable, però només tindrem alguns núvols prims de tipus cirrus que deixaran el cel enteranyinat el divendres i el dissabte, el diumenge ja tindrem més estones de Sol.

Sense núvols importants a la vista no tindrem pluges i les precipitacions en principi no haurien d’aparèixer, però no podem descartar del tot algunes tempestes locals de tarda, més cap l’interior.

Dissabte doncs tindrem alguns intervals de núvols que no acabaran de deslluir un bon cap de setmana d’estiu. Farà calor, però no tanta com dies enrere i les màximes es quedaran al voltant dels 27-29 graus, les mínimes seran una mica més altes, arribant als 16 graus.

I el diumenge tindrem una mica menys de calor, 1 grau avall; les mínimes també baixaran una mica, arribant als 15 graus, i tindrem menys núvols que dissabte.

La mar la tindrem una mica remoguda, amb onades a la platja que poden arribar fins als 125 cm i la temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 24-25 graus.

I el vent aquest cap de setmana el tindrem dividit, el dissabte bufarà de sud resseguint la costa amb més intensitat i el diumenge en canvi bufarà de nord-est, amb vents d’entre 35-50 km/h.

Les temperatures més baixes del que és habitual continuaran amb nosaltres pràcticament tota la setmana vinent, però a partir de dimecres començaran a pujar lentament, per consolidar-se en els 29 de màxima i tindrem mínimes cada cop més xafogoses que arribaran als 20 graus, no esperem pluges importants.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*