Ja hem superat la meitat de l’agost i de l’etapa canicular, quan la calor és màxima, però encara ens queda més d’un mes d’estiu i la calor continuarà amb nosaltres amb insistència i xafogor.

I és que aquesta setmana ha estat molt xafogosa, amb màximes que han anat pujant dels 27 als 33 graus, i mínimes altes, que han pujat dels 12 al 19 graus i que han començat a molestar força per dormir. A més, el cel aquests dies està completament enterbolit per una nova entrada de pols sahariana.

I per al cap de setmana esperem un temps tranquil, amb cels serens el divendres i que s’aniran animant el dissabte i el diumenge, quan tindrem núvols més densos.

Malgrat aquests núvols les precipitacions no ens acabarien d’arribar, es quedaran lluny a ponent, dissabte farà bon dia, i diumenge podríem tenir més núvols i alguna gota al vespre.

Així que dissabte farà bon temps, sense núvols importants, només podem tenir núvols més densos que estaran atrapats sobre la costa, mar endins. Les temperatures màximes estaran al voltant dels 33-35 graus, les mínimes dels 22, farà molta calor a l’interior i xafogor marcada a la costa.

El diumenge tindrem més núvols, sobretot sobre la línia de la costa, les màximes seran de 34-36 graus, arribant al pic màxim i les mínimes de 21, molt xafogoses.

La mar estarà prou calmada, però podem tenir onades en algun moment de 125 cm a la platja. La temperatura de l’aigua estarà al voltant dels 25 graus; i el vent serà bàsicament de component sud, i serà només una brisa suau, amb cops màxims de fins a 10 km/h.

Durant la setmana vinent les màximes no s’enfilaran tant i tindrem màximes que no superaran els 32 graus, les mínimes seran xafogoses a principis de setmana, amb 20 graus, i després ja baixarien fins als 15 i no esperem pluges importants.

 

 

 

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*