Calonge

Més de cent persones van exhaurir les entrades, omplint la Sala Fontova de Calonge, en el primer concert del cicle Aborígens organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb la col·laboració de la Casa de la Música del Gironès. El grup B1N0, format pels cantants catalans Malcus Codolà i Emili Bosch, es va presentar en la seva versió de directe de quartet, fent gaudir a tots els presents i donant a conèixer el seu nou EP, bi, que el confirma en l’epicentre de l’escena electrònica catalana. El cicle Aborígens forma part de la programació del 25è aniversari de l’Estiu Actiu, i té el propòsit principal de donar visibilitat i projecció al talent musical de proximitat. Les entrades són gratuïtes i es poden adquirir a les Oficines de Turisme de Sant Antoni i de Calonge, al mail de contacte turisme@calonge.cat, al telèfon 972.66.17.14 i al web https://reserves.calongeisantantoni.cat/.

Diumenge 8 d’agost, a les 20 h, Jordi Serradell serà el protagonista del segon concert del cicle Aborígens, a la Plaça d’Armes del castell de Calonge, amb un aforament màxim de 200 persones. Després d’un grapat d’anys encarregat únicament del beat darrere de la bateria, l’artista empordanès és el cantant, guitarrista rítmic i creador dels seus propis temes; temes que són clarament el dietari emocional i existencial d’un ésser –viu, per descomptat- que des de l’inici ha navegat entre l’estabilitat i la deriva, buscant terra ferma. Jordi Serradell presenta el seu àlbum de debut, Ésser viu, que consta de 10 cançons que faran viatjar al públic per diferents estils coml’americana, l’indie, el pop, el folk i la cançó d’autor. Serradell (guitarra acústica i veu), estarà acompanyat de Guillem Callejón (guitarra elèctrica i pedal steel), Xavi Mole(bateria) i Natán Arbó (baix).

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb aquesta iniciativa, confirma el compromís municipal amb la cultura. El cicle Aborígens, que es farà els quatre primers diumenges d’agost a la Plaça d’Armes del castell de Calonge, serveix de plataforma perquè els artistes puguin consolidar els seus projectes. Després de les actuacions del grup B1N0 i Jordi Serradell, serà el torn de Kumbara (diumenge 15 a les 20 h) i Joina (diumenge 22 a les 20 h). Les entrades són gratuïtes i es poden adquirir a les Oficines de Turisme de Sant Antoni i de Calonge, al mail de contacte turisme@calonge.cat, al telèfon 972.66.17.14 i al web https://reserves.calongeisantantoni.cat/. L’aforament està limitat a un màxim de 200 persones.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*