De l'arbre al tap

El Consorci de les Gavarres ha fet balanç de la tercera edició de l’activitat «De l’arbre al tap, del tap a taula» i ha destacat unes bones xifres de participació malgrat la situació complexa de la pandèmia. En total, més d’un centenar de persones hi han participat en els darrers caps de setmana als municipis de Cassà de la Selva i Palafrugell, des del 19 de juny fins aquest 18 de juliol. 

Les matinals sureres «De l’arbre al tap, del tap a taula», organitzades pel Consorci de les Gavarres i pel Museu del Suro de Catalunya, oferien una visita cultural d’espais històrics de rellevància dins la tradició surotapera, així com una demostració de la pela del suro en directe i un esmorzar temàtic amb degustació de vins de la DO Empordà

Tant el president del Consorci de les Gavarres, Pau Presas, com el regidor de l’Ajuntament de Palafrugell, responsable del Museu del Suro, Marc Heras, han destacat que la bona acceptació de la tercera edició els animen a seguir treballant per continuar promocionant i difonent els valors patrimonial, cultural i natural de les Gavarres

«De l’arbre al tap, del tap a taula» és una experiència surera impulsada pel Consorci de les Gavarres i pel Museu del Suro de Catalunya, i ha comptat amb la col·laboració dels ajuntaments de Palafrugell i Cassà de la Selva, la DO Empordà i l’Institut Català del Suro.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*