Mapa Pla Alfa 3

Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat el Pla Alfa 3 en diversos punts de Catalunya a causa de l’elevat risc d’incendi forestal. Les condicions meteorològiques extremes, amb temperatures que poden assolir els 40 graus en diversos indrets, també han obligat a tancar els accessos a la zona del Massís de Les Gavarres, on no es pot accedir ni a peu ni en vehicle fins a nou avís. 

Les restriccions també inclouen la prohibició d’encendre foc en terrenys forestals o en la franja de 500 metres que els envolta. Tampoc es pot practicar activitats esportives al medi natural ni treballs forestals o activitats agrícoles. Els agents rurals han fet una crida i han demanat la col·laboració ciutadana per avisar qualsevol sospita o indici de foc forestal, adreçant-se immediatament al telèfon d’emergències 112.

Podeu consultar més informació sobre el Pla Alfa en el següent enllaç.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*