monells cruïllles rutes

L’Ajuntament de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura ha instal·lat una nova senyalització turística i cultural del municipi. Es tracta d’uns plafons amb informació de  punts d’interès, elements patrimonials i itineraris. L’actuació forma part del pla de l’Ajuntament per millorar la senyalització i l’accessibilitat del turisme cultural al patrimoni de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l’Heura. A aquesta iniciativa, cal sumar-hi el fulletó díptic d’informació turística que s’ha imprès i repartit a diversos punts del municipi amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i Visit Empordanet.

Per a més informació sobre els recursos turístics del municipi podeu accedir al al web Visit CMSS

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*