Exposició Ramon Pons

Del 30 de juliol al 24 d’agost, la sala d’exposicions de ‘La Caixa’ de Santa Cristina d’Aro acollirà les escultures de l’artista Ramon Pons. L’escultor utilitza el fang per crear les seves obres, una matèria que el sedueix per les seves característiques físiques, que l’obliguen a modelar amb les meves pròpies mans, creant una unió molt personal amb cada obra.

Segons indica el propi Ramon, “la meva intenció és personalitzar i donar caràcter a figures amb rostres expressius i amb sentit de l’humor, creant a vegades personatges onírics, de temàtica social o amb un punt surrealista, però sempre buscant un toc poètic i preguntes a l’espectador“.

Els horaris de visita són els divendres i els dissabtes de 18 a 21 h i els diumenges d’11 a 13 h. L’accés a la sala està limitat a 10 persones i cal respectar la distància de seguretat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*