Palamós rutes

Palamós ha posat en marxa una nova edició del cicle d’activitats gratuïtes que promouen els valors naturals i ambientals que fomenta el municipi.

Sota el nom “Aquest estiu…connectem amb la natura i descobrim racons amb encant”, la proposta permet als seus participants conèixer de prop i de manera activa, alguns dels valors mediambientals de Palamós, amb un calendari de propostes que s’allargaran fins a final d’agost.

El programa d’activitats es va iniciar dimarts passat amb una primera descoberta dels boscos marins de Cala Estreta, on té un rellevant protagonisme l’alga Cystoceira Crinita. Una proposta que es tornarà a repetir el 10 d’agost. Avui, dimarts, 20 de juliol, a les 20 h, serà el torn per conèixer “contes i llegendes de terror, a la Font de la Bell-lloc”, on els integrants de la companyia La Minúscula explicaran, de manera teatralitzada, algun dels passatges més atemoridors vinculats a la Vall de la Bell-lloc.

La setmana vinent la programació d’activitats continuarà vinculada a la Vall de Bell-lloc i el dimarts 27 de juliol es programarà, en aquest àmbit natural, una sessió de capvespre per tal de connectar amb la natura mitjançant la realització de ioga.

Totes les activitats incloses en aquest programa són gratuïtes. Tot i això per a poder participar-hi, caldrà la inscripció prèvia de les persones interessades

Podeu consultar la programació a www.palamos.cat 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*