Ja estem a la meitat del mes de juliol i el cert és que de moment aquí aquest estiu no està resultant tan càlid com potser els dels anys anteriors. Sí, aquests dies les màximes han anat oscil·lant amb valors entre els 26 i els 31 graus. Les mínimes han estat fresques alguns dies, i han patit oscil·lacions molt importants, s’han mogut entre els 11 i els 18 graus. Hem tingut alguns núvols prims que han deslluït una mica el cel, i alguns ruixats molt irregulars.

I aquest cap de setmana tindrem un inici de la remuntada de les temperatures, amb la millora del temps, però encara amb alguns núvols sobretot el divendres; dissabte i diumenge ja tindrem cels més clars, amb permís d’alguns núvols prims que enteranyinaran el cel de forma inofensiva.

Les pluges lleus i irregulars dels darrers dies ja s’hauran retirat i en principi el cap de setmana estarà lliure de pluges, tindrem uns dies molt tranquils, a contrastar amb les tempestes i inundacions que estan tenint al centre d’Europa.

Divendres començaran a pujar les temperatures, i els núvols de divendres deixaran pas a grans clarianes i moltes estones de Sol ja el dissabte, quan les màximes arribaran als 30 graus i les mínimes estaran entre els 16 i els 18, sense precipitacions.

I el diumenge serà un dia calcat, però tindrem més calor, arribant les màximes al llindar dels 30-31 graus, les mínimes es mantindran igual, tindrem més Sol i no esperem pluges de tarda.

La mar estarà força calmada, amb onades que poden arribar als 50 cm i la temperatura de l’aigua està pujant una mica, serà d’entre 23 i 24 graus.

El vent aquest cap de setmana serà bàsicament de component sud amb cops de vent de fins a 20 km/h.

Durant la setmana vinent les temperatures es començaran a recuperar de forma progressiva, així que tant les màximes com les mínimes pujaran respectivament fins als 31 i 19 graus, tornen les nits gairebé tropicals amb xafogor i en principi no plouria els propers dies, tindrem Sol.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*